zeeland kerk etc

Reglement

Quiz reglement

 

Lees onderstaande punten aandachtig door voordat je begint!

– Quizboek ophalen bij d’n Brouwer om 18:30.

– De antwoorden op de vragen dienen te worden ingevuld in de omrande kaders van dit vragenboekje. Aan niet of slecht leesbare antwoorden worden geen punten toegekend.

– Alleen de teams die hun vragenboekje tijdig en op de juiste wijze hebben ingeleverd dingen mee naar de prijzen.

 

Wanneer moet het quizboek weer worden ingeleverd?

Het ingevulde quizboekje moet worden ingeleverd bij D’n Brouwer tussen 23:00 uur en 23:30.

Hoe moet het quizboekje worden ingeleverd?

– Leg alle bladzijden van het quizboekje op de juiste volgorde ( paginanummers van laag naar hoog ) en stop het terug in de enveloppe.

– Schrijf op de enveloppe links onder het team naam.

– Ieder team mag een joker inzetten op één van de categorieën, behalve op de categorie Sponsorvragen.De punten van de categorie waarop de joker is ingezet, tellen dubbel. Geef op het titelblad van het quizboekje aan op welke categorie jouw team de joker inzet.

Voor elke categorie, behalve de geheime opdracht, mogen alle bedenkbare hulpmiddelen worden gebruikt om het juiste antwoord op de vraag te vinden, zoals internet, encyclopedie, telefoon, rekenmachine, buren en/of andere vraagbakens e.d.

Alleen teamleden die staan ingeschreven, dus als deelnemers staan geregistreerd op het inschrijfformulier bij hun team, komen zij bij de prijsuitreiking op het podium voor het in ontvangstnemen van de eventueel door hun team gewonnen prijs.

Deelname aan de Zellandse-quiz is geheel op eigen risico en we rekenen op sportief gedrag.

 

Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd.

De juiste antwoorden op de  Zellandse-quiz vragen worden tijdens de prijsuitreiking en daarna op de website, bekend gemaakt.

Veel succes en veul plezier.

 

zeeland kerk etc